Sanrenmu

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 
Sanrenmu

A Sanrenmu kések megbízható nagy teherbíró kések közé tartoznak. A Sanremu késeket a jó kivitelezett penge és kiváló ár jellemzi. A Sanrenmu gyár a legismertebb késgyártó Kínában, és folyamatosan arra törekszik, hogy megbízható, professzionális vágószerszámokat készítsen a legmodernebb tehnikával. Gyakran nagy cégek megrendeléseit gyártják, és ekkor a késeknél nem csak a minőségért kell fizetni hamen a márkaért is egyaránt.

 

A Szanremu gyár több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött bőséges szakértelemmel rendelkezik, minek köszönhetően folyamatosan növekszik, és széleskörű saját termékpalettával rendelkezik. A Sanremu kések négy fő csoportba oszthatók: taktikai kések, outdoor kések, EDC kések ill. mini késekre. A taktikai kések közé tartoznak a 9 hüvelyes nagyságú zsebkések, maximális sokoldalúságra révezve minőség garanciával. Az outdoor Sanrenmu kések 7 hüvelykes zsebkések alkalmasak minden túrára. Az EDC kések alkalmasak a mindennapi használatra. A mini Sanrenmu széria 4 rétegű zsebkésekből áll. A Sanrenmu elsődleges célja a folyamatos fejlesztés és minőségellenőrzés, hogy minden igényt kielégítő késeket adjanak ügyfeleik kezébe, bárki számára megfizethető áron.

 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 
Árkategória
 
 
 
Ez a kategória jelenleg üres.