Rólunk

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Rólunk

Euro-kés.hu,
egy speciális online késbolt, amely kések és kés kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Minőségi, eredeti és jól használható kések jellemzik kínálatunkat, nincsenek másolatok, utánzatok! Legkülönfélébb vágóeszközök, kések, bicskák, konyakések, japán kések, vadászkések, dobó kések, kerámia kések, túra kések, multiszerszámok és még sok minden mást megtalálható webáruházunkban. Sőt, az egyedi, speciális, limitált szériás kések és kardok is megtalálhatóak kínálatunkban. Weboldalunkon a vásárló nem talál mást, csak kést és kés kiegészitő terméket. Ezzel az a célunk, hogy minden, amit kinálatunkban megtalál azt 100%-ra biztosítani is tudjunk és persze csak azt áruljuk amiben jók is vagyunk.

A hét minden napján, és a nap 24 órájában nálunk vásárolhat. A mi internetes üzletünk a hét minden napján 24 órán keresztül fogadja a rendeléseket. Webshopunkban a rendelést egyszerűen és kényelmesen véghez viheti a bevásárló kosár segítségével, e-mailben vagy pedig írásban. Folyamatosan bővülő árukészletünk és szolgáltatásaink, mind a vásárlóink kényelmét és kívánságát szolgálja. A kések széles választékát kínáljuk. A sok termék közt az eligazodást az egyes kategóriákra való felosztás teszi lehetővé. A kések világszerte ismert gyártóktól származnak, például az Egyesült Államok, Németország, Japán, Oroszország.

A célunk az hogy ügyfeleink a legjobb minőségű termékek kapják. Ha szakmai kérdése van késekkel vagy akár késélezéssel kapcsolatban munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére e-mailben avagy telefonon. Kérdezzen bátran mielőtt döntene. Munkatársaink hajlandók válaszolni a kérdésükre és bármikor a vásárlók rendelkezésére állnak. Szeretnénk önnek egy egyszerű és biztonságos on-line vásárlást biztosítani. Nehabozzon kapcsolatba lépni velünk, az esetleges kérdésekre szívesen válaszolunk. Amennyiben az ön által keresett terméket nem találná kínálatunkban, kérjük jelezze bizalommal szakképzett értékesítőinknek, akár telefonon, akár mailben és mi beszerezzük azt.
Nagyobb mennyiségben kiszolgálunk cégeket, egyesületeket, kérje ajánlatunkat.

Kérdését küldje nekünk az info@euro-kes.hu e-mail címre.

Bízunk benne hogy elégedettek lesznek a szolgáltatásainkkal ! Kellemes vásárlást kívánunk.

Az Euro-kes.hu csapata.

Tovább...