Nagykereskedés

 
 
 
 
Nagykereskedelmi együttműködés

Cégünk tevékenysége eleve magába foglalja az együttműködést különböző üzleti partnerekkel. Üzleti partnereink legfőképp kiskereskedelmi üzletek, online webáruházak, boltok és nagykereskedők. Nagykereskedelmi árakon kivül érdekes és vonzó kedvezményeket tudunk biztosítani partnereink számára.A megrendelt termékeket lehetőség van átveni közvetlenül raktárunkon avagy kiszálihtható futárszolgálaton keresztül.A regisztrációt követően egyszerűen vásárolhat kedvezményes áron az online webáruházban euro-kes.hu

 

Miért érdemes velünk együttműködni?

  • Minőségű termékeket kinálunk közvetlenül a gyártótól

  • Megbízhatóságot és gyors kiszolgálás biztositunk

  • Vonzó nagykereskedelmi árak és kedvezmények lehetősége

  • Kedvezményes vásárlás 300 000 Ft felleti rendelés esetén

  • Ingyenes postaköltség

 

Az együttműködés feltételei:

  • Minimum vásárlás 50 000 Ft ÁFÁ-val
  • Utánvétes, online kártyás és banki átutalásos fizetés lehetőség
  • EU adószám és cégjegyzésk szám szükséges hogy az adot területen válalkozni (kések)

Nagykereskedelmi forgalmazója vagyunk a következő márkáknak:

 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.