RUI

 
 
 
 

            

 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 
RUI kések

A RUI taktikai késeket  Spanyolországban gyártják. A RUI Kések anyaga rozsdamentes acél, titán bevonattal. A RUI kések jellemzője a minőségi anyagú penge, jó gyártási megmunkálás kedvező áron. A RUI kések gyártásánál 8Cr13MoV acél variánst használnak amely hasonló tulajdonsággal bír, mint a 440C acél. A RUI kések titán bevonata biztosítja a penge  magas kopásállóságát, keménységét és ellene áll korróziónak. A markolat gyártásánál G10, laminált szintetikus szálakat (SFL), vagy SFL természetes gumi bevonatot (SFL +GUMI BEVONAT) használnak. Az SFL anyagból készült markolat nagyon erős és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek. A G10 anyag nagyon tartós, és szinte elpusztíthatatlan.

 
 
Gyártók
Szűrés gyártók alapján
Elérhetőség - Küldjük
Szűrés termék elérhetőség alapján
Árkategória
 
 

RUI

Termékek felsorolása:
Megjelenítve #: 
 

RUI Tactical 32004

 
RUI Tactical 32004
 
RUI
Hozzáférhetőség
Küldjük: 48 órán belül.
22.277 Ft 21.470 Ft

RUI Tactical 19550

 
RUI Tactical 19550
 
RUI
Hozzáférhetőség
Küldjük: 48 órán belül.
13.987 Ft 13.479 Ft

RUI Tactical 31798

 
RUI Tactical 31798
 
RUI
Hozzáférhetőség
Küldjük: 48 órán belül.
27.871 Ft 25.567 Ft