Kés Muela RHINO-16BF

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kés Muela RHINO-16BF

Hozzáférhetőség
Küldjük: 3-4 héten belül
Cikksz.:Muela RHINO-16BF
Gyártó: Muela
Rendes ár: 62.600 Ft
Brutto ár: 61.087 Ft
Megtakarít: 2 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Kés Muela RHINO-16BF

Muela kések gyártója egy spanyol cég ami megfizethető és jó minőségű vadász ​​késeket, zsebkéseket, dísz késeket és még sok mást tipusú kést gyárt. A Muela késpengék gyártásánál  a cég különböző típusú acélokat használ, például 12C27 Sandvik 14C28N, molibdén-vanádium-acélt MOVA 60 amelynek keménysége 57-61 HRC, Inox 1-42 amelynek keménysége 54-58HRC és késpengéket minek jelzése 440 melyek a Mova-60E acélból vannak  legyártva.

A Muela Damaszkusz kések két acél kombinációja RWL34 és MPC27, amelynek keménysége 57-62 HRC. A Muela kések markolatát minőségű anyagok díszítik, mint például agancs és a különböző típusú fák: afrikai Blackwood, Kingwood, Cocobolo, Amazonas rózsafa és diófa.

Bővebb leírás a termékről:

Kés Muela RHINO-16BF

·         Kés súlya: 263 g

·         Teljes hossza300 mm

·         Penge hossza160 mm

·         Penge anyaga: MOV

·         Penge keménysége58 HRC

·         Markolat anyaga: aqancs

·         Tok: bőr

·         Gift box

Szállítás