Katalóg 2013

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Katalóg 2013

Ako jediní na Slovensku Vám ponúkame vyše 10.000 nožov známych svetových značiek, a to vďaka nadviazaniu spolupráce s naším zahraničným partnerom. Nájdete tu rôzne lovecké nože, vreckové nože, poľovnícke nože, damaškové nože, vojenské nože, multifunkčné náradie a mnohé ďalšie stačí si len vybrať z našej širokej ponuky. Taktiež tu nájdete bohatú ponuku príslušenstva k nožom ako brúsky, brúsne kamene, paracord atd.  Ponúkame Vám najväčší výber nožov na Slovensku.


Tento katalóg slúži na predstavenie našej širokej ponuky nožov. Ak máte záujem o niektorý nôž je potrebné nás kontaktovať emailom ( info@euro-knife.com), v ktorom nám pošlete presný kód tovaru. My Vám následne pošleme informácie ohľadom dĺžky dodania a ceny tovaru. V katalógu sú uvedené ceny v USD, ktoré sú pre Vás orientačné. Dĺžka dodania je individuálna. Budeme sa snažiť robiť priebežné objednávky. No nie všetky produkty z  katalógu sme schopní zabezpečiť.