Victorinox kések - Victorinox zsebkés SUPER TINKER Winter Magic Special

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Victorinox kések - Victorinox zsebkés SUPER TINKER Winter Magic Special

Hozzáférhetőség
Küldjük: 5-8 napon belül
Cikksz.:1.4703.7E1-1
Gyártó: Victorinox
Rendes ár: 22.841 Ft
Brutto ár: 22.131 Ft
Megtakarít: 3 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Victorinox kések - Victorinox zsebkés SUPER TINKER Winter Magic Special Edition 2019 1.4703.7E1-1

Svájci Victorinox kések ismertek szerte a világon több mint 120 éve a multifunkcionalitásuknak köszönhetóen. A Victorinox cég kínálatában több mint 800 különböző típusú Svájci Victorinox kés, Victorinox zsebkés, bicska, kézműves Victorinox kés, Victorinox konyhakés és Victorinox henteskés található. A Victorinox kések méretei elég kicsik ahhoz, hogy viselni tudjuk mint egy kulcstartó, de elég nagyok ahhoz is, hogy hasznosak legyenek a mindennapi életben. A Victorinox bicska kis mérete ellenére, teljesen működőképes minden helyzetben. A Victorinox késpengék speciális króm-molibdén-acélból készültek és a késpenge keménysége 56 HRC. A fa fűrész, olló és körömreszelő, keménysége 53 HRC, csavarhúzó, konzervnyitó keménysége 52 HRc és a dugóhúzó keménysége 49 HRc. A fa és fém fűrészek krómozottak és keményre edzettek, így vághatunk velük vasat és acélt is. Egy Victorinox kés, vagy bicska megfelelő ajándék férfiaknak és a hölgyeknek egyaránt ahogy egy limitált darab is alkalmas a gyűjtemény bővítésére. Egy Victorinox bicska megfelelő vállalati ajándékis lehet a legfontosabb kereskedelmi partnerek mivel a cég logó alkamhazható a kés markolatára avagy a pengére.

Bővebb leírás a termékről:

Victorinox kések - Victorinox zsebkés SUPER TINKER Winter Magic Special Edition 2019 1.4703.7E1-1

·         Teljes hossza: 91 mm

A zsebkés 15 funkcióval rendelkezik:

  1. Normál penge nagy

  2. Normál penge kicsi

  3. Dugóhuzó

  4. Konzervnytó

  5. Mini csavarhuzó

  6. Sörbontó

  7. Csavarhuzó

  8. Drót izoláló

  9. Lyukasztó 

10. Nerez kulcstartó

11. Csipesz

12. Fogvájó

13. Olló

14. Multifunkcionális csomaghordó kampó

Szállítás