Zero Tolerance SLT Framelock ZT0055

 
 
 
 

            

 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 



Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Zero Tolerance SLT Framelock ZT0055

Hozzáférhetőség
Küldjük: 3-4 héten belül
Cikksz.:ZT0055
Gyártó: Zero Tolerance
Rendes ár: 124.857 Ft
Brutto ár: 87.916 Ft
Megtakarít: 30 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Zero Tolerance SLT Framelock ZT0055

A Zero Tolerance cég gyártja, a legjobb taktikai kések mostanság. A késeket USA-ban gyártják az Oregon állambeli Tualatin városban. A Zero Tolerance cég egyik gyártási célja a nullás tolerancia, és a legmagasabb szinten lévő minőség. A Zero Tolerance kések kiváló minőségű alapanyagokból vannak előálitva, mint az S30V acél, Elmax acél. A legnépszerűbb modellek ZT: Zero Tolerance 0300 Zero Tolerance Zero Tolerance 0350 és 0550. A Zero Tolerance profi harci kések tervez ami a kemény és a valós körülmények között érvényesülnek. A Zero Tolerance olyan késes szakemberekkel dolgozik mint Rick Hinderer  vagy Ken Onion és Strider Knives. A Zero Tolerance cég már számos nemzetközi kiállításon Atlantában, díjat szerzett az innovatív dizajnért és kiváló minőségért.

Bővebb leírás a termékről:

Zero Tolerance SLT Framelock ZT0055

·         Teljes hossza222 mm

·         Penge hossza: 95 mm

·         Penge anyaga: CPM 20CV, stonewashed finish

·         Penge keménysége HRC

·         Markolat anyaga: Titanium, bead-blasted finish

USA -ban gyártott.

Szállítás