Spyderco Endura 4 C10PGRE

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 



Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Spyderco Endura 4 C10PGRE

Hozzáférhetőség
Küldjük: 25-35 napon belül
Cikksz.:10PGRE
Gyártó: Spyderco
Rendes ár: 59.159 Ft
Brutto ár: 56.753 Ft
Megtakarít: 4 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Spyderco Endura C10PGRE

Nože Spyderco vyrába firma sídliaca v USA. Väčšia časť produkcie tejto firmy pochádza z Japonska, menšia časť z USA.  Nože so znakom pavúka sú určené pre nadšencov, zberateľov a priaznivcov vysokej kvality nožov.  Pri výrobe nožov Spyderco firma kladie dôraz, na to aby bol nôž maximálne funkčný, ergonomický, spoľahlivý a aby dosahoval maximálny výkon.  Zakladateľ spoločnosti Sal Glesser sa pri výrobe nožov obracal na odborníkov, pre ktorých sú jednotlivé nože určené. Spolupracoval s inštruktormi sebaobrany, športovcami  a Ďalšími odborníkmi.  Nože Spyderco majú rovné, zubaté alebo kombinované ostrie. Firma Spyderco zaviedla viacero inovácií, jedná sa napríklad o prvý nôž, ktorý mal v čepeli otvor pre otváranie noža jednou rukou, alebo klip na upevnenie noža na nohavice. Nože Spyderco sú veľmi obľúbené 

Podrobnosti o produkte:

Spyderco Endura C10PGRE

·         Celková dĺžka:  222 mm

·         Dĺžka čepele: 96 mm

·         Typ ocele: ZDP-189

·         Tvrdosť: 67 HRC

·         Materiál rukoväte: plast

Nôž je vyrobený v SEKI-CITY, Japonsko

Szállítás