Opinel Primavera

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Opinel Primavera

Hozzáférhetőség
Küldjük: 8-15 napon belül
Cikksz.:1283
Gyártó: Opinel
Rendes ár: 16.866 Ft
Brutto ár: 15.181 Ft
Megtakarít: 10 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Opinel Primavera - konyhakés szett

1890-ben, Joseph Opinel a Franciaországi Albiez-le-Vieux nevű városban, össerakot egy működőképes ugyanakkor olcsó összecsukható kést. Eredetileg ez az Opinel kést a barátainak készitette,és egyáltalán nem gondolt arra hogy létrehozott egy időtlen designú kést amely túléli a két világháborút, a gazdasági válságot, és belépőt nyer a folyamatosan fejlődő digitális világba is.

Az Opinel késpenge anyaga szénacél avagy rozsdamentes Sandvik 12C27 acélból készül. Nagyon könnyen felismerhetőek a különböző feliratoknak köszönhetően. Az Opinel szénacél késpenge fekete 'Carbone' felirattal van megjelölve. A rozsdamentes Sandvik 12C27 késpenge, az 'Inox' feliratot tartalmazza. A szénacél pengés Opinel kés jellemzője a hosszantartó éles penge. Az Opinel kés markolata lakkal bevont tömör bükkfából készült. A lakkozott felület garantálja a tartósságát és ellenállását a természetes fa anyagnak. A különleges darabonál előfordulnak külömböző anyagok mint rózsafa, oliva fa, elefántcsont, avagy fém. 
1955 en az Opinel feltalálta a Viroblock szabadalmaztatott zárszerkezetet, amely megakadályozza a kés önnáló ki és becsukását.

Bővebb leírás a termékről:

Opinel Primavera - konyhakés szett

A késkészelt tartalma egy univerzális kés sima pengével, egy speciális recés kés, egy ívelt pengés kétoldalas burgonya hámozó kés, és egy darab zöldség és gyümölcs szeletelő kés. A késpengék anyaga Sandvik 12C27 acélból készült.

Szállítás