Mikov - 112 XP 5

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Mikov - 112 XP 5

Hozzáférhetőség
Küldjük: 8-15 napon belül
Cikksz.:112 XP 5 bodec
Gyártó: Mikov
Brutto ár: 38.247 Ft
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Mikov - 112 XP 5

A Mikov kések gyártási helye egy Csehországi  Mikulášovice nevű város. Mikov cég már régóta világhírű kés gyártó mely sokféle kést gyárt. A Mikov kések  a jó hirt elsősorban annak a ténynek köszönhetik, hogy hagyományosan magas minőségű anyagokből vannak előkészitve és emellett, a széleskörű választék sem szenved hiányt. Termékeik közé tartoznak: vadász kések, zsebkések, bicskák, katonai kések, konyhai kések, hentes kések, kézműves kések, horgász kések, sport kések és speciális kések is.

Bővebb leírás a termékről:

Mikov - 112 XP 5

·         Kés súlya: 190 g

·         Teljes hossza 198 mm

·         Penge hossza86 mm

·         Penge anyaga: 440A

·         Penge keménysége56 HRC

·         Markolat anyaga: agancs

·         Tok: bőr

A vadászbicska 5 funkcióval rendelkezik:

  1. Normál penge

  2. Tüske

  3. Dugóhuzó

  4. Konzervnyitó

  5. Sörbontó


 

Szállítás