Nôž Miguel Nieto LINEA SAFARI 9401

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Nôž Miguel Nieto LINEA SAFARI 9401

Hozzáférhetőség
Küldjük: 25-35 napon belül
Cikksz.:MN-9401
Gyártó: Miguel Nieto
Brutto ár: 23.135 Ft
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Nôž Miguel Nieto LINEA SAFARI 9401

Nože Miguel Nieto pochádzajú z juhovýchodu  Španielska z mesta Albacete, ktoré je od 16. storočia známe tradičnou výrobou nožov. Kováčske umenie sa neustále predávalo ďalej z otca na syna. V roku 1980 začal Miguel Nieto so svojimi synmi budovať vlastné nové nože Miguel Nieto, ktorých základom je spoľahlivá kvalita získaná kombináciou moderných technológií s tradičnými remeselnými skúsenosťami. Pri výrobe nožov podnik stále čerpá z rodinných tradícií a tajomstiev kováčskeho remesla, ktoré sa predávalo z generácie na generáciu. Nože Miguel Nieto sú synonymum tradície a kvality s moderným dizajnom. Pri výrobe čepelí nožov sa používa výhradne kvalitná španielska oceľ AN-58, zakalená na 58-60 HRC.

Podrobnosti o produkte:

Nôž Miguel Nieto LINEA SAFARI 9401

·         Hmotnosť noža:  255 g

·         Celková dĺžka:  260 mm

·         Dĺžka čepele:  150 mm

·         Typ ocele: AN-58 oceľ

·         Tvrdosť: 58 - 60 HRC

·         Materiál rukoväte:  drevo Stamina + nikel striebro

·         Puzdro: kožené 

Szállítás