Kés Miguel Nieto Linea Serendipity 6603AS

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kés Miguel Nieto Linea Serendipity 6603AS

Hozzáférhetőség
Küldjük: 25-35 napon belül
Cikksz.:MN6603AS
Gyártó: Miguel Nieto
Brutto ár: 65.885 Ft
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Kés Miguel Nieto Linea Serendipity 6603AS

A Miguel Nieto kések származási helya a Spanyol délkeleti Albacete nevű város. Az Albacete város 16. század óta ismert mind hagyományos késgyártó központ spanyoloszágban. A Kovácsművészet hagyománya apáról fiúra öröklődöt ebben a szakmában. 1980-ban kezdte meg Miguel Nieto fiaival fejleszteni a saját márkájú Miguel Nieto, késeket melyeknek  alapja a megbízhatóság, jó minőség ötvözve a modern technológiával és a hagyományos késműves tapasztalatokkal. Késgyártásban a Miguel Nieto cég továbbra is támaszkodik a családi hagyományokhoz  és a kovács mesterséghez, amely nemzedékről nemzedékre öröklődött. A Miguel Nieto kések szinonimája a hagyomány és a minőségi, modern dizájn. Késgyártásnál felhasznált késpenge acél csakis kiváló minőségű AN-58 spanyol acélból készül melynek keménysége 58-60 HRC.

Bővebb leírás a termékről:

Kés Miguel Nieto Linea Serendipity 6603AS

·         Kés súlya: 250 g

·         Teljes hossza: 235 mm

·         Penge hossza: 115 mm

·         Penge anyaga: N695

·         Penge keménysége:  HRC

·         Markolat anyaga: wood

·         Tok: bőr

Szállítás