Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS

Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS
 
Hozzáférhetőség
Küldjük: 3-4 héten belül
Cikksz.:MN-140kkplus
Gyártó: Miguel Nieto
Rendes ár: 61.223 Ft
Brutto ár: 58.198 Ft
Megtakarít: 5 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS

A Miguel Nieto kések származási helya a Spanyol délkeleti Albacete nevű város. Az Albacete város 16. század óta ismert mind hagyományos késgyártó központ spanyoloszágban. A Kovácsművészet hagyománya apáról fiúra öröklődöt ebben a szakmában. 1980-ban kezdte meg Miguel Nieto fiaival fejleszteni a saját márkájú Miguel Nieto, késeket melyeknek  alapja a megbízhatóság, jó minőség ötvözve a modern technológiával és a hagyományos késműves tapasztalatokkal. Késgyártásban a Miguel Nieto cég továbbra is támaszkodik a családi hagyományokhoz  és a kovács mesterséghez, amely nemzedékről nemzedékre öröklődött. A Miguel Nieto kések szinonimája a hagyomány és a minőségi, modern dizájn. Késgyártásnál felhasznált késpenge acél csakis kiváló minőségű AN-58 spanyol acélból készül melynek keménysége 58-60 HRC.

Bővebb leírás a termékről:

Kés Miguel Nieto CHAMAN 140KK PLUS

·         Kés súlya: 295 g

·         Teljes hossza: 240 mm

·         Penge hossza: 110 mm

·         Penge anyaga: Acero Vanadio 1.4116

·         Penge keménysége:  HRC

·         Markolat anyaga: Katex

·         Tok: nylon

Szállítás