Nôž Marttiini Black Lumberjack

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Nôž Marttiini Black Lumberjack

Hozzáférhetőség
Küldjük: 8-15 napon belül
Cikksz.:127019
Gyártó: Marttiini
Rendes ár: 17.272 Ft
Brutto ár: 11.928 Ft
Megtakarít: 31 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Nôž Marttiini Black Lumberjack 

Fínska spoločnosť Marttiini bola založená v roku 1928 Jann Marttiinim, ktorý navrhol prvý nôž Lynx. Spoločnosť má za sebou dlhú tradíciu vo výrobe dokonalých nožov ktoré nesklamú ani v najťažších momentoch, pretože pre obyvateľov severu mal odjakživa nôž dôležitý význam pre prežite v drsných podmienkach. Nože Marttiini sú vhodné na lov, rybárčenie, kempovanie, domácnosť i profesionálne použitie.

V súčasnosti pri výrobe nožov spoločnosť Marttiini kombinuje najmodernejšie výrobné  technológie s unikátnym fínskym dizajnom a s tradičnými skúsenosťami, ktoré nazbierali za viac ako 80 rokov. Veľkú pozornosť venujú výberu vhodného materiálu na výrobu čepelí a rukovätí.

Pri výrobe čepelí Marttiini využíva uhlíkovú oceľ, carbinox T508 a nehrdzavejúce chrómové ocele 440C, 4034, 420C. Čistenie a odolnosť čepele proti korózii zlepšuje povlak MARTEF. Tradičným materiálom pri výrobe rukovätí je fínska kučeravá breza, ktorá je trvácna a veľmi krásna. Pri niektorých modeloch sa breza tepelne upravuje, čo dodáva drevu tmavú farbu tvrdého dreva. Taktiež využívajú aj klasickú brezu, drevo Pakka, ružové drevo a špeciálnu protišmykovú gumu. Puzdra sú vyrábané z prírodnej lakovanej kože, z nylonových vlákien Cordura firmy DuPont a z plastu.

Podrobnosti o produkte:

Nôž Marttiini Black Lumberjack

·         Dĺžka noža: 195 mm

·         Dĺžka čepele: 90 mm

·         Materiál čepele: uhlíková oceľ 

·         Materiál rukoväte: breza

·         Puzdro: kožené 

 

Szállítás