Kés Marttiini Lynx Lumberjack Carbon

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kés Marttiini Lynx Lumberjack Carbon

Hozzáférhetőség
Küldjük: 8-15 napon belül
Cikksz.:127012
Gyártó: Marttiini
Rendes ár: 21.303 Ft
Brutto ár: 14.701 Ft
Megtakarít: 31 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Kés Marttiini Lynx Lumberjack Carbon

A Finn J.Marttiini Tőrgyárat 1928-ban Janne Marttiini kovácsmester alapította Rovaniemiben. A J. Marttiini Tőrgyár első terméke a Lynx kés volt, melyet maga Janne Marttiini fejlesztett ki. A vállalat nagy hagyományra tekint vissza a tökéletes kés gyártásában, amik  még a legnehezebb pillanatokban sem okoznak csalódást, mivel a sarkvidéki környezet, a sokoldalú felhasználhatóság igénye az évszázadok során magas követelményeket támasztott a Marttiini kések számára.

A Marttiini kések alkalmasak vadászatra, horgászatra, kempingezéshez, valamint háztartási és professzionális használatra is. A Martini kések a több mint 80 éves  hagyományos finn szaktudás és a modern technológia harmóniájának megtestesítői. Nagy figyelmet fordítanak a megfelelő anyag kiválasztására a penge és a markolat gyártásánál. A penge gyártásánál a Marttiini szénacélt, rozsdamentes carbinoxot T508 és krómacélt 440C, 4034, 420C használják. A penge tisztítását és korrózióvédelemét a MARTEF bevonatnak köszönhetjük.

A markolat keszítésekor hagyományos anyagot,  finn nyírfát használnak, ami tartós és nagyon szép. Egyes modelleknél a nyírt hőkezelik, amely a fának sötét szín árnyalatot kölcsönöz. Továbbá a gyártásnál használnak klasszikus nyírfát, Pakka fát, rózsafát és speciális csúszásmentes gumit. A késtokokat természetes lakkozott bőrből, a DuPont gyártótól nylon Cordura szálakból, és műanyagból gyártják.

Bővebb leírás a termékről:

Kés Marttiini Lynx Lumberjack Carbon

·         Teljes hossza: 220 mm

·         Penge hossza:  100 mm

·         Penge anyaga: szénacél

·         Markolat anyaga: nyírfa

·         Tok: bőr

Szállítás