Kizlyar AMUR - Katonai kések | euro-kes.hu

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kizlyar Dagestansky

Hozzáférhetőség
Küldjük: 5-8 napon belül
Cikksz.:Kizlyar Dagestansky
Gyártó: Kizlyar
Brutto ár: 88.410 Ft
 
 
 

Gravírozás


Leírás

A Kizlyar cég nevét székhelyéről, Kizlyar városról kapta, ami Dagesztán Köztársaságban található. Földrajzilag a köztársaság a Kaszpi-tenger és Kaukázus központi része között található. Az idők kezdete óta Dagesztán ismert a művészetéről, a fém művészi megmunkálásáról, fa feldolgozásról, szőnyegek készítéséről, és ékszerek, fegyverek gyártásáról  mivel különösen gazdag történelemmel rendelkezik. Jelenleg az Oroszországi piacon a Kizlyar céget tartják, az egyik vezető vállalatnak a művészi megmunkálású kések és hidegfegyverek előállításában. Minden Kizlyar modell kés, tőr és kard, kézi gyártással készül, felhasználva az elmúlt századok hagyományos kaukázusi fegyverkészítők tapasztait. A Kizlyar kések kínálata és felhasználhatósága igen széleskörű. A  Kizlyar kínálatában megtalálhatók vadász kések, horgász kések, túra kések, katonai kések, egyedi kések gyűjtőknek vagy otthoni használatra.

A Kizlyar kések gyártási folyamatában a legmodernebb technológiákat ötvözik a hagyományos kézműves munkával, amely lehetővé teszi, a fogyasztók számára egy kiváló, és egyedülálló terméket léthehozását. A Kizlyar cég jelenlegi választéka olyan nagy, hogy megtud felelni minden ügyfél különböző követelményeinek. A kereslet a Kizlyar termékei iránt külföldön is nagyon nagy. Exportál: Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Örményország, Egyesült Arab Emirátusok, Csehország, Szlovákia, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Ausztrália, Egyesült Államok, és Tajvanba. A Kizlyar kések orosz rozsdamentes, szén, és nem utolsó sorban kiváló minőségű saját termelésű damaszt acélból készülnek. Az alapváltozatban 65X 13 acélt  használnak. A fém edzettségének a keménysége 56-58 HRC-lehetővé teszi, hogy megtartsa az acél hosszú ideig kiváló vágási tulajdonságait. A Kizlyar kés pengék különböző díszítésének oka, a hagyományokhoz való visszatérés, ami a különböző díszítő dekoratív motívumokban mutatkozi meg. A Kizlyar kés pengén megtalálhatók vadász képek, a vadonban élő állatok, madarak, avagy a hagyományosan stilizált növényi motívumok. Továbbá minden  Kizlyar termék díszítetve lehet ezüsttel, vagy alpakka kivitelben. A végső formája mindegyik Kizlyar késnek egyedi, és soha nem ismétlődő. Minden Kizlyar kés vagy szablya egyedileg gyártott tokkal rendelkezik, ami szintén díszített hagyományos motívumokkal, gravírozással vagy kovácsolt kivitelben érhető el.

Kizlyar Dagestansky

Bővebb leírás a termékről:

·         Teljes hossza: 420 mm

·         Penge hossza: 283 mm

·         Penge vastagsága: 5 mm

·         Penge anyaga: Z60

·         Penge keménysége: 58-60 HRC

·         Markolat anyaga: Hrab

·         Tok: bőr

Szállítás