Nord Crown Lesnoj Cocobolo

 
 
 
Gyártók > Nord Crown Lesnoj Cocobolo
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Nord Crown Lesnoj Cocobolo

Hozzáférhetőség
Küldjük: 5-8 napon belül
Cikksz.:NC-Lesnoj Cocobolo
Gyártó: Nord Crown
Rendes ár: 70.104 Ft
Brutto ár: 65.703 Ft
Megtakarít: 6 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Nord Crown Lesnoj Cocobolo

Nord Crown’s vznikla ako dcérska spoločnosť výroby nožov Kizlyar.  Až v roku 2007 spoločnosť  Severná Korona začali vyrábať nože pod svojou vlastnou značkou, pri ktorej využili nadobudnuté skúsenosti a zručnosti z výroby nožov. Nord Crown sa špecializuje na navrhovanie a vytváranie autorských umeleckých nožov a taktiež produkuje vlastné nože v limitovaných edíciách. Zamestnanci tejto spoločnosti sú členmi Zväzu umelcov v Rusku.

Nože Nord Crown získali viacero významných ocenení a diplomov na mnohých medzinárodných výstavách. V roku 2000 nôž Gurza, ktorý bol vyrobený v Petrohrade získal Zlatú medailu z komory obchodu a priemyslu v USA. V roku 2004 nôž Zlatá maska získal na výstave IWA v Norimbergu prvé miesto v súťaži o najlepší zberateľský nôž. 

Lesnoj Cocobolo patrí medzi klasické nože s krásnym dizajnom. Nôž je všestranný na rôzne druhy úloh. Má vynikajúce rezné vlastnosti. Nože su vyrábané ručne z najkvlaitnejších materiálov. Nože Nord Crown ponúkajú najvyššiu kvalitu. 

Podrobnosti o produkte:

Nord Crown Lesnoj Cocobolo

·         Celková dĺžka: 216 mm

·         Dĺžka čepele: 110 mm

·         Šírka čepele: 29 mm

·         Typ ocele: Bohler N695

·         Tvrdosť: 59 HRC

·         Materiál rukoväte: Cocobolo - tropické drevo

·         Puzdro: kožené

Szállítás