Grand Way Tok 2

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Grand Way Tok 2

Hozzáférhetőség
Küldjük: 25-35 napon belül
Cikksz.:GWPuzdro2
Gyártó: Grand Way
Rendes ár: 6.535 Ft
Brutto ár: 6.424 Ft
Megtakarít: 2 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Grand Way Tok 2

A Grand Way késeket gyáró cégnek székhelye Harkov városban van, ami  Ukrajna északkeleti részén, Oroszország határánál található. A Grand Way cég már több mint 10 éve foglalkozik kések gyártásával. Igyekeznek kielégíteni a legigényesebb ügyfeleiket is termékeik luxus és széles skálájával. Kínálatukban szerepelnek vadász kések, horgász kések, túra kések, zsebkések. A Grand Way kések kiváló ár-minőség arányt kínálnak, amihez orosz dizájn társult, természetesen a legjobb anyagokból, mintaz acél 440C, 95x12, orosz damaszkuszi acél és rozsdamentes acél 8Cr13MoV. A Grand Way késeket három kategóriába sorolhatjuk be. A legluxusabbakat készzel készítik Oroszországban, és Ukrajnában.

Bővebb leírás a termékről:

Grand Way Tok 2

·         Teljes: 205 mm

 


 

Szállítás