Kés Fällkniven H1z3G

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Kés Fällkniven H1z3G

Hozzáférhetőség
Küldjük: 8-15 napon belül
Cikksz.:H1z3G
Gyártó: Fällkniven
Rendes ár: 102.841 Ft
Brutto ár: 94.590 Ft
Megtakarít: 8 % %
 
 
 

Gravírozás


 

Leírás

Kés Fällkniven H1z3G

A Svédországi Fällkniven nevezetű késgyártó céget, 1984-ben alapított meg Peter Hjortberger. A Fällkniven  kések gyártásánál  a vadászat, horgászat ​​hagyományaira, és más gyártókkal több éves együttműködésére és különösen fenntartott szoros ügyfél kapcsolataikra alapoznak. A Fällkniven cég magas követelményeket helyez a termékeik minősége elé. Pontosan tudja, mit kell a Fällkniven késeknek kibírniuk,és ezt a Lulea Műszaki Egyetemen kara tudományosan igazolja is. A cég első, saját kése, a Fällkniven F1 ami 1995 augusztusában debütált. A laminált VG10-es acélból gyártott 98 mm hosszú, 4,4 mm vastag és 27,2 mm széles, 59 HRC-re edzett pengék már Japánból származnak és tényleg meggyőzőek. Konvex élezésének megfelelően a kés hátáig fel van köszörülve, domború hegye van. Ezeknek köszönhetően a 150 grammos penge kiváló vágóképességgel rendelkezik és könnyedén irányítható. Peter Hjortberger egyenesen a világ legmodernebb vágóeszközének nevezi. A nyolcéves fejlesztést pedig azzal magyarázza, hogy a pilótáknak szánt túlélőkést integrálni kellett a JAS 39 Gripen vadászbombázó fegyverrendszeréhez.

Bővebb leírás a termékről:

Kés Fällkniven H1z3G

·         Kés súlya: 180 g

·         Teljes hossza: 210 mm

·         Penge hossza: 100 mm

·         Penge vastagsága: 5 mm

·         Penge anyaga: 3G

·         Penge keménysége: 62 HRC

·         Markolat anyaga: Thermorun

·         Tok: Zytel

 

Szállítás