Damaszk kés Laguiole-fa

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Damaszk kés Laguiole-fa

Hozzáférhetőség
Küldjük: 3-4 héten belül
Cikksz.:RK-L204D
Gyártó: Euro-Knife
Rendes ár: 17.609 Ft
Brutto ár: 14.825 Ft
Megtakarít: 16 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Damaszk kés Laguiole-fa

Az elegáns Laguiole kések dél-Franciaországből származnak, ahol a jó minőségű hagyományos zsebkések közé tartoznak. A Laguiole kések klasszikus jele a méhecske a kés hátán. Néhány Laguiole modell dugóhúzóval is felvan szerelve. A damaszkuszi acél összesen 256 rétegekből ál ami kézzel kovácsolt. Webshopunkban található Laguiole kések egzotikus anyagokból készültek, mint teve csont, eredeti szarvas agancs, ázsiai bivaly szarv  és más tetmészeti egzotikus anyagok.

A Laguiole késekhez kaphatók a weboldalunkon jó minőségű kézi készítésű bőrtokok is. Ezek a bőrtokok övre csatolhatók. A bőrtokban egy kis kézi fenőrúd is elhelyezhető ami szintén nálunk megvásarolható. A Laguiole kés egy tökéletes ajándék minden alkalomra, avagy megfelelő a gyűjteményünk kiegészítésére is egyaránt.

Bővebb leírás a termékről:

Damaszk kés Laguiole-fa

·         Kés súlya: 138 g

·         Teljes hossza: 220 mm

·         Penge hossza:  95 mm

·         Penge vastagsága: 3 mm

·         Penge anyaga: 256 rétegű damaszk acél

·         Penge keménysége: 57 HRC

·         Markolat anyaga: fa

 

Szállítás