CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 



Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

Hozzáférhetőség
Küldjük: 48 órán belül.
Cikksz.:SURVIVAL KNIFE HOBBIT
Gyártó: CDS
Rendes ár: 18.230 Ft
Brutto ár: 16.716 Ft
Megtakarít: 8 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

A CDS kések gyártási helye a Spanyolországi, Albacete nevű város melynek híres késgyártási múltja vann. Ebben a városban a késművészeti hagyományok nemzedékről nemzedékre öröklődnek. A CDS kések gyártásához felhasznált acél 440C - MV 58 avagy 12c27 Sandvik. A CDS kések markolata fából vagy mikart-ből van legyártva. A CDS kések közt jó minőségű és megfizethető túra kések, vadász​​kések és zsebkések találhatunk.

Bővebb leírás a termékről:

CDS SURVIVAL KNIFE HOBBIT

·         Kés súlya: 85 g

·         Teljes hossza: 150 mm

·         Penge hossza: 70 mm

·         Penge vastagsága: 4 mm

·         Penge anyaga: MV-58

·         Penge keménysége: HRC

·         Markolat anyaga: Micarta

·         Tok: Kydex

Szállítás