Böker - Magnum Capital 02RY336

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Böker - Magnum Capital 02RY336

Hozzáférhetőség
Küldjük: 25-35 napon belül
Cikksz.:02RY336
Gyártó: Böker
Brutto ár: 18.325 Ft
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Böker - Magnum Capital 02RY336

A Böker vadászkések gyártása a 17. században kezdődött Németországban. Rövid időn belül a Böker kések  Németország és a környező országok vezető termékei közé kerültek be . A 19. század második felében a Böker család egyik része  elköltözött az Egyesült Államokba, ahol a megalapitották a Böker következő késgyárját.

Manapság a Böker kések gyártása Németországban, Amerikában, Argentínábam, Kínában zajlik Magnum markanev alatt. A Böker zsebkések gyártása három szériára oszlik fel: Böker, Böker Plus és Böker Magnum. A Böker cég gyártási alaplja főleg a zsebkések, vadász​​kések, katonai kések, és az EDC késekre van öszpontositva. A Böker cég gazdag késgyártó tapasztalatokkal rendelkezik, amit a kesgzartasnal a minőségi alapanyagokkal és modern megközelítéssel ötvöz. Ez biztosítja a minőségi és nehéz körülmények között használahtó kések gyártását. A Böker cég saját tervezésű, avagy híres késgyártókkal megtervezett késeket gyárt. A Böker zsebkések és bicskák tökéletes minőségű anyagokból készülnek , nem csak tökéletes kiegészítők, hanem hihetetlenül hasznos segítők is különböző feladatokra.


A Böker széria, kézzel gyártott késeket tartalmaz. Ezeket a kiváló minőségű bicskákat a kések szerelmeseinek tervezték, akik értékelik a különlegességeket. Kinálatunkban megtalálható a széles választéka a klasszikus bicskák után a damaszt zsebkéseknek is.

A Böker Plus széria, professzionális felhasználók számára kifejlesztett késeket tartalmaz. A Böker Plus taktikai kések innovatív dizajnú és mindennapi használatra alkalmas késeket foglal magába.

A Böker Magnum széria,  verhetetlen ár-teljesítmény arányt hoz magával. Kinálatunkban megtalálható a széles választéka a kések összes kategóriájából pl. hagyományos zsebkések, vadászkések, katonai ​​kések és még sok más.

Bővebb leírás a termékről:

Böker - Magnum Capital 02RY336

·         Kés súlya: 231 g

·         Teljes hossza: 230 mm

·         Penge hossza: 115 mm

·         Penge anyaga: 440

·         Penge keménysége: 56-58 HRC

·         Markolat anyaga: Micarta

·         Tok: bőr

Szállítás