Beltrame Stiletto Swinguard Dagger Buffalo horn

 
 
 
 

            

 
 
 
 
 
 

Magyar posta  - MPL

A megrendelt terméket a Magyar Posta közreműködésével küldjük. A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden termékünknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel kiván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét nézve szálitjuk a megrendelést. A megrendelt termék kézbesítése a termék elérhetőségéhez és az értékesítő lehetőségeihez mérten a lehető legrövidebb időn belül fog megvalósulni.

Szálitási lehetőségek és költségek

Szálítási lehetőség

Kézbesítés

Ár

Megjegyzés

50 000 Ft  <

Magyar posta - MPL
(banki utalás / online fizetés)

 1-2 nap

999 Ft

Az utalt összeg beérkezése
után szállitjuk a megrendelést.

ingyenes

Magyar posta - MPL
(utánvét)

1-2 nap

1200 Ft

-

ingyenes

 Csomagküldő.hu - személyes átvétel több mint 30 helyen Magyaroszágon !

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyünk ügyfeleinkhez, kiterjedt átvevőhelyeket kinálunk Magyarországon a Csomagküldő.hu  közreműködésével. Ez a szállítási lehetőség azon vásárlók számára megfelelő, akik nem akarnak várni hosszú sorokban a postahivatalokban, vagy éppen nem tartózkodnak napközben otthon a  csomag kézbesitését várva.

Találja meg az átvevőhelyét: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Abban az esetben, ha az áru készleten van  ( 48 órán belül küldjük) és megrendelést munkanapon adja le ,a csomagot 4 munkanapon belül kézbesitjük a kiválasztott átvevőhelyre. Ettól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül. Az utánvétes csomagok kifizetése átvevéskor történik a kiválasztott átvevőhelyen

A csomag elküldését követően értesítő e-mailt küld a rendszer nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját. Miután a csomagkuldő szolgálat átadta a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küld a rendszer jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül a jelszó segitségével. A küldemény átvétele hasonló mindt a postahivatalban , azzal a különbséggel, hogy nem kell kivárni a hosszú sorokat.

 
 

Beltrame Stiletto Swinguard Dagger Buffalo horn

Hozzáférhetőség
Küldjük: 48 órán belül.
Cikksz.:Swinguard Dagger Buffalo horn
Gyártó: Beltrame
Rendes ár: 46.720 Ft
Brutto ár: 41.197 Ft
Megtakarít: 12 % %
 
 
 

Gravírozás


Leírás

Beltrame Stiletto Swinguard Dagger Buffalo horn 

A Frank Beltrame cég 1956 óta gyártja a szabadalmaztatott nyitási mechanizmussal, kézzel készített rugós késeket, melyeket világszerte használnak, és gyűjtenek. A céget Frank Beltrame alapította. A Beltrame Stiletto kések  gyártásának titka a Maniago történelem része, ami apáról fiúra öröklődött.

Frank Beltrame még kisfiúként segített apjának a gyárban, ahol később kezdett dolgozni, mint az apja tanítványa. Mindemellett hagyományos késkészítő iskolába járt, ahol megtanulta a különböző anyagú, a legújabb technológiával készülő és a különböző stílusú kések készítésének művészetét. Az 1958-as években Frank Beltrame és családja elkezdte az automata kések gyártását.  Egy évre rá, hogy Frank Beltrame apja szívrohamban meghalt, Frank céget alapított Beltrame névvel. A következő években folytatta tanulmányait, és a kutatta a legmegfelelőbb anyagokat a kések gyártásához.   
Rövid idő múlva megjelentek a piacon a hagyományos olasz Stiletto kések olcsó tajvani utánzatjai. Így Frank Beltrame újabb problémával került szembe. Szerencsére, a minőségük az ilyen olcsó késeknek önmagáért beszélnek, minden gyűjtő tudja, hogy nem lehetett összehasonlítani a tényleges Beltrame tőrökkel. Beltrame kések elismerést szereztek az az egész a világon az igényes vásárlóktól, köszönhetően Frank szenvedélyének ezen  kések után. A kések gyártásánál felhasználja több éves tapasztalatait, amit még gyermekként szerzett. 2005-ben, Beltrame kések bélyeget kapnak Maniago minőségi jellel, amely meghaladta az európai minőségi szabványokat. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a késeknek évente vizsgálják az anyaguk minőségét.

 

Bővebb leírás a termékről:

Beltrame Stiletto Swinguard Dagger Buffalo horn 

·         Kés súlya: 142 g

·         Teljes hossza:  283 mm

·         Penge hossza127 mm

·         Pernge vastagsága: 3 mm

·         Penge anyaga: nerez acél W.1.4034

·         Penge keménysége: 56 HRC

·         Markolvat anyaga: bivaly szarv

 

Szállítás